Het summum van ontwerp en ontwikkeling van een bevallingsbad

K.D.Brainin Founder & Director
Blog: 16.04.2013

Onze bekroonde bevallingsbaden van ziekenhuiskwaliteit zijn al meer dan 35 jaar de allerbeste op de markt!

Ze zijn hygiënisch en veilig, bieden een onovertroffen waarde, betere resultaten en superieure prestaties.

Ze worden in Engeland op bestelling met de hand gemaakt en zijn gebouwd om niet jaren maar een leven lang mee te gaan.

“Het summum van ontwerp en ontwikkeling van een bevallingsbad.

De perfecte combinatie van ontwerp, materialen en fabricage” 
Building Better Healthcare Awards

Wij hielpen bij de eerste ontwikkelingen van het gebruik van water bij een bevalling en een geboorte. Door speciale bevalbaden te ontwerpen, kwam deze revolutie in de kraamzorg op gang.

Sinds 1987 hebben we al duizenden bevallingsbaden aan ziekenhuizen over de hele wereld geleverd en hebben we op het gebied van kwaliteit en service een geweldige reputatie opgebouwd.

Moeders, verloskundigen en vroedvrouwen zijn dol op onze bevallingsbaden omdat ze ongelooflijk comfortabel, praktisch en gebruiksvriendelijk zijn.

Ziekenhuizen kopen onze bevalbaden omdat ze superieur presteren, ongeëvenaard veilig zijn en een onovertroffen waarde leveren.

We hebben succes geboekt door voortdurend te innoveren, de zaken eenvoudig te houden en ons te concentreren op onze kernprincipes: veiligheid, waarde en prestaties.

Onze ongeëvenaarde kennis en schat aan ervaring stellen ons in staat om bevalbaden te bieden, die de risico’s minimaliseren, de resultaten optimaliseren en de waarde maximaliseren.

Het oordeel van de jury was dat “de combinatie van een op bewijs gebaseerd, gebruikersgericht, ergonomisch ontwerp, gespecialiseerde materialen en de op maat gemaakte fabricage heeft geresulteerd in bevalbaden, die echt een klasse apart zijn”

Active Birth Pools worden op bestelling door zeer bekwame vakmensen in Engeland met de hand gemaakt en wereldwijd verzonden.

Ze worden vervaardigd van een gepatenteerd materiaal Ficore® genaamd, wat een composiethars is met buitengewone eigenschappen.

Deze korte, eenvoudige video is al bijna 12.000.000 keer op YouTube bekeken.

Het laat duidelijk zien hoe instinctief het lichaam van de moeder doet wat het moet doen en natuurlijk beweegt om de meest comfortabele en voordelige posities te kunnen vinden.

 

REQUEST A QUOTE
DOWNLOAD OUR CATALOGUE

Pin It on Pinterest

Share This