Introduksjon av Venus II Vannfødselsbasseng: En Avansert Løsning i Fødselsomsorg

K.D.Brainin Founder & Director
Blog: 02.02.2018

Dette mellomstore bassenget er konstruert for å tilby en optimal fødselsopplevelse, ved å kombinere ergonomisk design med overlegen materialkvalitet, noe som gjør det til et ideelt valg for helsefasiliteter som ønsker å forbedre sine fødselsomsorgstjenester.

Bakgrunn og Utvikling

Active Birth Pools har vært en leder innen løsninger for vannfødsel siden 1980-tallet.

Utviklingen av Venus II Vannfødselsbasseng er resultatet av omfattende samarbeid med helsepersonell, inkludert jordmødre, obstetrikkere og ergonomieksperter.

Dette samarbeidet har kulminert i et bassengdesign som prioriterer behovene til både moren og helseleverandøren.

Design og Funksjonalitet

Venus II Vannfødselsbasseng kjennetegnes av sin nøkkelhullsform, som tjener praktiske formål i tillegg til sin visuelle appell.

Designet inkluderer nedfelte håndgrep og en okse-neseformet kant, som gir støtte og stabilitet for ulike fødestillinger.

Disse funksjonene er spesielt gunstige for å støtte knebøyposisjoner og hjelpe mødre med å gripe sikkert under fødsel.

Materialkvalitet og Hygiene

Konstruert fra Ficore®, et unikt komposittmateriale eksklusivt for Active Birth Pools, utmerker Venus II seg ved sin levetid, med en forventet levetid på over 25 år.

Dette materialet tilbyr en høypolert, ultra-glatt overflate som er mindre glatt enn tradisjonelle bassengmaterialer, noe som dermed øker sikkerheten.

I tillegg gjør materialets overlegne hygieniske egenskaper det til et passende valg for de strenge hygienestandardene i helseinnstillinger.

Sikkerhet og Ergonomi

Det ergonomiske designet av Venus II inkluderer et fødselsstøttesete, som bidrar til optimal fødselsposisjonering og tilbyr et hvileområde for moren.

Bassenges dimensjoner og dybde har blitt nøye vurdert for å legge til rette for fri bevegelse og maksimere fordelene med vannimmersion under fødsel.

Teknologisk Integrasjon

Venus II er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som flerfarget LED-belysning og Bluetooth-lydsystemer.

Disse funksjonene muliggjør tilpasning av fødselsmiljøet, og bidrar til en beroligende og støttende atmosfære for naturlig fødsel.

Bærekraft og Kostnadseffektivitet

Den holdbare naturen til Venus II Vannfødselsbasseng gjør det til et bærekraftig og kostnadseffektivt alternativ for helsefasiliteter.

Dets lange levetid og reduserte behov for utskifting er i tråd med de økonomiske og miljømessige målene til moderne helseinstitusjoner.

Global Adopsjon og Anerkjennelse

Venus II Vannfødselsbasseng er globalt anerkjent for sitt bidrag til å forbedre fødselsomsorgen.

Dets adopsjon av sykehus og fødselssentre over hele verden er et testament til dets effektivitet og pålitelighet som en løsning for vannfødsel.

Oppsummert tilbyr Venus II Vannfødselsbasseng fra Active Birth Pools en kombinasjon av avansert design, overlegen materialkvalitet og praktiske funksjoner.

Det står som en verdifull ressurs for helsefasiliteter som sikter på å tilby forbedret fødselsomsorg og en mer naturlig fødselsopplevelse.

Venus II Water Birth Pool – Produktdatablad

Plasser markøren din over modellen nedenfor for å flytte bildet rundt.

For å se hvordan Venus II Vannfødselsbasseng ville se ut i ditt føderom, klikk på banneret nedenfor med telefonen eller nettbrettet ditt.

REQUEST A QUOTE
DOWNLOAD OUR CATALOGUE

Pin It on Pinterest

Share This