Hvorfor Oss

K.D.Brainin Founder & Director
Blog: 02.02.2017

Active Birth Pools, etablert i 1987, har en rik historie med å være pionerer og revolusjonere bruken av vann under fødsel og fødsel.

Med fokus på sikkerhet, verdi og ytelse, har Active Birth Pools blitt det ledende valget for jordmødre og sykehus over hele verden.

Denne artikkelen går inn på hvorfor Active Birth Pools skiller seg ut i markedet, med innsikt hentet fra selskapets høyoppløselige katalog, brosjyre og andre verdifulle ressurser.

Overlegen Design og Ergonomi

Active Birth Pools har kontinuerlig utviklet designene sine i samarbeid med jordmødre, mødre, fødselsleger og helse- og sikkerhetseksperter.

Denne samarbeidsmetoden førte til verdens første spesialdesignede vannfødselsbasseng av sykehuskvalitet.

Bassengene har ergonomiske design som prioriterer komforten til både mødre og jordmødre.

For eksempel tilbyr bassengene en bred kant der jordmødre kan hvile armene og bena komfortabelt, likt å sitte ved et skrivebord.

Mødre får fordeler av støttede stillinger, inkludert sitte, knelende og hukende, takket være bassengenes formede kanter.

Materialkvalitet og Holdbarhet

Bassengene er laget av Ficore®, et proprietært materiale med unike egenskaper som gjør dem mer holdbare, praktiske og sikrere sammenlignet med andre materialer.

Ficore®-basseng har overlegen varmebevaring, reduserer varmetapet til bare 0,7 grader per time, noe som er svært fordelaktig under langvarig fødsel.

I tillegg er materialet motstandsdyktig mot bakterier, rengjøringsmidler og sterke desinfeksjonsmidler, noe som sikrer høye standarder for hygiene og sikkerhet.

Sikkerhet og Hygiene

Active Birth Pools’ design minimerer risikoen for skader med funksjoner som antiskli og mindre glatte overflater.

Ficore®’s ett- dels konstruksjon forbedrer vannsikkerheten og hygienen ved å forhindre vekst av bakteriemiljøer.

I tillegg eliminerer sømløs konstruksjon og glatte overflater “skittfeller” og legger til rette for mer effektiv rengjøring og vedlikehold.

Komfort og Støtte

Active Birth Pools’ design dreier seg om komfort og støtte for mødrene.

Vannets oppdrift i bassengene støtter morens kroppsvekt, slik at avslapning og letthet oppnås under fødselen.

Denne oppdriften gjør det også lettere for mødre å ta og skifte mellom oppreiste eller hukende stillinger, som er kjent for å være gunstige under fødselen.

Positive Tilbakemeldinger og Anbefalinger

Selskapet har mottatt mange positive attester fra jordmødre, helsepersonell og mødre.

Disse attesterne fremhever bassengenes komfort, brukervennlighet, sikkerhet og praktiskhet.

Slike anbefalinger er en attest til selskapets forpliktelse til kvalitet og brukertilfredshet.

Innovative Funksjoner

Active Birth Pools har integrert moderne funksjoner som flerfarget LED-belysning og Bluetooth-lydsystemer i bassengene sine.

Disse funksjonene skaper en gunstig atmosfære for fysiologisk fødsel og naturlig fødsel, og forbedrer den generelle fødselsopplevelsen.

Lang levetid og Bærekraft

En betydelig fordel med Active Birth Pools er deres holdbarhet og bærekraft.

Bassenger laget av Ficore® har en forventet levetid på over 25 år, noe som gjør dem til et mer bærekraftig alternativ sammenlignet med andre vannfødselsbassenger med kortere levetid.

Konklusjon

Active Birth Pools er et førsteklasses valg for jordmødre og sykehus på grunn av deres dedikasjon til kvalitet, sikkerhet og innovasjon.

Selskapets tilnærming til ergonomisk design, sammen med bruk av overlegne materialer og oppmerksomhet til bruker tilbakemelding, plasserer dem som ledere i markedet for vannfødselsbassenger.

Med deres bassenger kan sykehus og fødestuer tilby et tryggere, mer komfortabelt og mer bærekraftig fødemiljø, noe som fører til bedre resultater for både mødre og jordmødre.

Active Birth Pools: Norsk Distributør

Toppen av vannfødselsbasseng design og utvikling

Omfavnelsen av tidevannet: Det Uimotståelige Argumentet for Fødekar på Sykehus

REQUEST A QUOTE
DOWNLOAD OUR CATALOGUE

Pin It on Pinterest

Share This