Varför Oss

K.D.Brainin Founder & Director
Blog: 18.04.2018

Active Birth Pools, grundat 1987, har en rik historia av att vara pionjärer och revolutionera användningen av vatten för arbete och födsel.

Med fokus på säkerhet, värde och prestanda har Active Birth Pools blivit det ledande valet för barnmorskor och sjukhus över hela världen.

Den här artikeln fördjupar sig i varför Active Birth Pools sticker ut på marknaden, med insikter från företagets högupplösta katalog, broschyr och andra värdefulla resurser.

Överlägsen Design och Ergonomi

Active Birth Pools har kontinuerligt utvecklat sina designer i samarbete med barnmorskor, mödrar, obstetriker och experter på hälsa och säkerhet.

Detta samarbetsinriktade tillvägagångssätt ledde till världens första specialdesignade sjukhusklassade vattenfödelsepool.

Poolerna har ergonomiska designer som prioriterar komforten för både mödrar och barnmorskor.

Till exempel erbjuder poolerna en bred kant för barnmorskor att vila sina armar och ben bekvämt, liknande att sitta vid ett skrivbord.

Mödrar drar nytta av olika stödda positioner, inklusive sittande, knästående och squatting, tack vare poolens formade kanter.

Materialkvalitet och Hållbarhet

Poolerna är tillverkade av Ficore®, ett proprietärt material med unika egenskaper, vilket gör dem mer hållbara, praktiska och säkrare jämfört med andra material.

Ficore®-pooler uppvisar överlägsen värmebehållning, vilket minskar värmeförlusten till endast 0,7 grader per timme, vilket är mycket fördelaktigt under långvarig arbete.

Dessutom är materialet resistent mot bakterier, rengöringsmedel och hårda desinfektionsmedel, vilket säkerställer höga standarder för hygien och säkerhet.

Säkerhet och Hygien

Active Birth Pools design minimerar risken för skador med funktioner som halkmotstånd och mindre hala ytor.

Den enhetliga konstruktionen av Ficore® förbättrar vattensäkerheten och hygienen genom att förhindra tillväxtmiljöer för bakterier.

Dessutom eliminerar sömlös konstruktion och släta ytor “smutsfällor” och underlättar mer effektiv rengöring och underhåll.

Komfort och Stöd

Active Birth Pools design är inriktad på komfort och stöd för mödrar.

Vattnets flytkraft i poolerna stödjer mammans kroppsvikt, vilket möjliggör avkoppling och lätthet under arbete.

Denna flytkraft gör det också lättare för mödrar att anta och växla mellan upprätta eller squatting positioner, vilka är kända för att vara fördelaktiga under arbete.

Positiv Feedback och Godkännanden

Företaget har fått många positiva vittnesmål från barnmorskor, vårdpersonal och mödrar.

Dessa vittnesmål lyfter fram poolernas komfort, användarvänlighet, säkerhet och praktiska användning.

Sådana godkännanden är ett bevis på företagets åtagande för kvalitet och användarnöjdhet.

Innovativa Funktioner

Active Birth Pools har integrerat moderna funktioner som flerfärgad LED-belysning och Bluetooth-ljudsystem i sina pooler.

Dessa funktioner skapar en gynnsam atmosfär för fysiologiskt arbete och naturlig födsel, vilket förbättrar den totala förlossningsupplevelsen.

Långlivadhet och Hållbarhet

En betydande fördel med Active Birth Pools är deras hållbarhet och hållbarhet.

Pooler tillverkade av Ficore® har en livslängd som överstiger 25 år, vilket gör dem till ett mer hållbart alternativ jämfört med andra vattenfödelsepooler med kortare livslängd.

Slutsats

Active Birth Pools står som ett främsta val för barnmorskor och sjukhus på grund av sitt engagemang för kvalitet, säkerhet och innovation.

Företagets tillvägagångssätt till ergonomisk design, tillsammans med användningen av överlägsna material och uppmärksamhet på användarfeedback, positionerar det som en ledare på vattenfödelsepoolmarknaden.

Med sina pooler kan sjukhus och förlossningscenter erbjuda en säkrare, mer bekväm och mer hållbar förlossningsmiljö, vilket leder till bättre resultat för både mödrar och barnmorskor.

Videon “Rörelsefrihet” når 12 000 000 visningar på YouTube!

Aktiva Förlossningsbassänger: Hållbarhetsrapport

Active Birth Pools: Etos och Värderingar Uttalande

 

REQUEST A QUOTE
DOWNLOAD OUR CATALOGUE

Pin It on Pinterest

Share This