Waarom Actieve Geboorte Pools de nummer 1 keuze zijn wereldwijd

K.D.Brainin Founder & Director
Blog: 31.08.2014

In de jaren tachtig zijn we samen met verloskundigen, moeders, gynaecologen, specialisten in infectiebeheersing en experts op het gebied van manuele hantering op een reis gegaan.

Samen hebben we ‘s werelds allereerste waterbevallingsbad van ziekenhuiskwaliteit gecreëerd, met nauwgezette aandacht voor elk detail.

Sindsdien blijven we onze ontwerpen verfijnen, onze materialen verbeteren en onze productie- en engineeringmogelijkheden uitbreiden.

Deze evolutie heeft geleid tot waterbevallingsbaden die niet alleen veiligheid prioriteren, maar ook perfect aansluiten bij de wensen van zowel moeders als verloskundigen.

T

De juryleden van de Building Better Healthcare Awards verwoordden het kort en krachtig, door te stellen dat de harmonieuze combinatie van op bewijs gebaseerd, gebruikersgericht, ergonomisch ontwerp, gespecialiseerde materialen en op maat gemaakte productie heeft geresulteerd in waterbevallingsbaden die een klasse apart zijn.

Onze onwrikbare toewijding ligt in het aanbieden van intelligent ontworpen bevallingsbaden die ongeëvenaarde veiligheid, opmerkelijke waarde en uitstekende prestaties bieden, en tegelijkertijd ongelooflijk praktisch, kosteneffectief en milieuvriendelijk zijn.

In ons hart ligt een oprechte passie voor ontwerp en kwaliteit, gevoed door een onwankelbare toewijding om de ervaring van arbeid en bevalling voor zowel verloskundigen, moeders als baby’s te verbeteren.

We zijn er trots op talloze waterbevallingsbaden te hebben geleverd aan ziekenhuizen over de hele wereld.

Onze samenwerkingen met eindgebruikers, specialisten en fabrikanten hebben ons gedreven om onze mogelijkheden voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren.

Elk Actief Bevallingsbad wordt met uiterste zorg met de hand vervaardigd op bestelling in Engeland door zeer bekwame ambachtslieden die enorm trots zijn op hun werk en zichzelf aan de hoogste normen van excellentie houden.

Ons ontwerpproces houdt rekening met de delicate interactie tussen moeders, verloskundigen en het bevallingsbad.

We hebben op bewijs gebaseerde, gebruikersgerichte, ergonomische ontwerpprincipes omarmd om waterbevallingsbaden te creëren die niet alleen uiterst comfortabel zijn, maar ook moeiteloos praktisch en gebruiksvriendelijk.

De complexe en uitnodigende vormen van onze baden zijn ontworpen om zowel de zintuigen als emoties te prikkelen.

Elke curve, elke contour heeft een doel, waar vorm elegant samengaat met esthetisch nut.

Dankzij het naadloze, eenstuk fabricageproces in Ficore® hebben we het concept van het bevallingsbad gerevolutioneerd.

Deze innovatie heeft geleid tot baden die elegantie, praktisch nut en gebruiksgemak naadloos combineren.

De buitengewone eigenschappen van Ficore® stellen ons in staat om waterbevallingsbaden te produceren die uitblinken in prestaties, waarde en ongeëvenaarde veiligheid.

Ons diepe begrip van het bevallingsproces en onze toewijding aan de behoeften van verloskundigen hebben ons ertoe aangezet om bevallingsbaden te ontwerpen die verloskundigen en moeders actief beschermen tegen de mogelijke risico’s van waterbevallingen.

We zijn ons zeer bewust van het potentieel van bevallingsbaden om schadelijke bacteriën te herbergen.

Als reactie hierop hebben we een reeks innovatieve functies geïntroduceerd die niet alleen het risico verminderen, maar ook de veiligheid tot het hoogste niveau versterken.

Uw gemoedsrust en veiligheid staan centraal in alles wat we doen.

Vrijheid van Beweging” bereikt 12.000.000 weergaven op YouTube!

Safety First

REQUEST A QUOTE
DOWNLOAD OUR CATALOGUE

Pin It on Pinterest

Share This