Presenterar Princess II Water Birth Pool: En kompakt revolution inom mödravård

K.D.Brainin Founder & Director
Blog: 21.01.2015

Princess II Water Birth Pool, utvecklad av Active Birth Pools, är en kompakt men högst funktionell lösning anpassad för vårdinrättningar som fokuserar på att förbättra mödravården.

Denna pool kombinerar ergonomisk design, avancerad materialteknologi och genomtänkta funktioner, speciellt anpassade för miljöer där utrymmet är begränsat, utan att kompromissa med kvaliteten på förlossningsupplevelsen.

Utveckling och innovation

Som en del av Active Birth Pools långvariga engagemang för att förbättra lösningar för vattenfödsel, är Princess II Water Birth Pool en kulmination av omfattande forskning och samarbete med vårdpersonal.

Den representerar en förståelse för de rumsliga begränsningarna i vissa vårdmiljöer, samtidigt som den tillgodoser behoven hos både mödrar och vårdgivare.

Designfunktioner

Princess II Water Birth Pool, trots sin kompakta storlek, offrar inte funktionalitet eller komfort.

Dess effektiva design inkluderar en distinkt nyckelhålsform, som ger praktiska fördelar för olika förlossningsställningar.

Poolen är utrustad med inbuktade handtag och en tjur-nosformad kant, som erbjuder viktig stöd och stabilitet för mödrar under förlossningen.

Materialmässig överlägsenhet

Tillverkad av Ficore®, ett proprietärt kompositmaterial exklusivt för Active Birth Pools, erbjuder Princess II överlägsen hållbarhet och hygien.

Dess livslängd överstiger vida traditionella förlossningspooler, och materialets högpolerade, ultrajämna yta är utformad för att vara mindre hal, vilket ökar säkerheten.

Detta materialval är särskilt fördelaktigt för att upprätthålla de höga hygienstandarder som krävs i vårdmiljöer.

Ergonomisk och säker

De ergonomiska övervägandena i Princess II inkluderar en stödsits för förlossning, som ger optimal positionering för födseln och komfort för modern.

Trots sin kompakta storlek är poolens mått noggrant planerade för att möjliggöra fri rörelse och maximera de terapeutiska effekterna av vattenimmersion under förlossningen.

Teknologisk integration

Princess II är utrustad med Multi-Colour LED-belysning och Bluetooth-ljudsystem, vilket möjliggör en anpassningsbar och lugnande förlossningsmiljö.

Dessa funktioner bidrar till en stödjande atmosfär och främjar naturlig förlossning.

Hållbarhet och kostnadseffektivitet

Den hållbara naturen hos Princess II Water Birth Pool gör den till ett hållbart val för vårdinrättningar.

Dess långsiktiga användbarhet och minskade ersättningsfrekvens gör den till en ekonomiskt sund investering, särskilt i miljöer där utrymme och resurser är begränsade.

Globalt erkännande

Princess II Water Birth Pool har uppmärksammats globalt för sitt innovativa tillvägagångssätt för utrymmeseffektiv mödravård.

Dess användning i olika sjukhus och förlossningscenter är ett bevis på dess tillförlitlighet och effektivitet som en kompakt lösning för vattenfödsel.

Sammanfattningsvis är Princess II Water Birth Pool från Active Birth Pools en exemplarisk fusion av kompakt design, avancerad materialteknologi och användarcentrerade funktioner.

Den står som ett strategiskt val för vårdinrättningar som vill erbjuda förbättrad mödravård i begränsade utrymmen och tillhandahålla en bekväm och säker förlossningsupplevelse.

Princess II Water Birth Pool –Produktblad

Placera markören på modellen nedan för att flytta bilden runt.

För att se hur Princess II Water Birth Pool skulle se ut i ditt förlossningsrum, klicka på banderollen nedan med din telefon eller surfplatta.

REQUEST A QUOTE
DOWNLOAD OUR CATALOGUE

Pin It on Pinterest

Share This